باکتریهای مضر در مواد غذایی شایعترین عامل بیماریهای معده (از دل درد ساده تا
استفراغ شدید) هستند. غذا در تمام مراحل تهیه قابلیت فاسد شدن دارد، از مزرعه تا
انبار و آشپزخانه و رستوران.

اخیرا "مرکز علوم مورد علاقه ی عموم" آمریکا
فهرستی از 10 نوع مواد غذایی که بیشترین عامل بیماریهای معده ای هستند را ارائه
کرده است.

این ده قلم ماده ی غذایی عبارتند از: 1- سبزیجات برگدار 2- تخم
مرغ 3- تن ماهی 4- صدف خوراکی 5- سیب زمینی 6- پنیر 7- بستنی 8 – گوجه فرنگی 9 –
جوانه 10 – توت

/ 0 نظر / 8 بازدید